Publikavimo data: 2024-09-17
Skanus salotų pyragas
Originali salotų pyrago ant krekerių porcija ne tik palieka malonų įspūdį, bet ir atveria visiškai naują skonį. Užkandis atrodo talpus ir elegantiškas. Sausainiai suteiks įdarui lengvo sūraus skonio ir traškų pagrindą. Receptas leidžia eksperimentuoti - salotas galite dėti ant vaflinio pagrindo arba duonos. Svarbiausia - gausiai nemaitinkite jų majonezu ar grietine, antraip traškus pagrindas išmirks.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Atskirame dubenyje šakute sutrinkite sardines. Sutarkuokite tris kiaušinius, o vieną kiaušinį padalykite į baltymą ir trynį, juos sutarkuokite atskirai.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Lėkštės dugną patepkite trupučiu majonezo, išdėliokite krekerius, jei viduryje liko vietos, užpildykite ją sausainių puselėmis. Sumaišykite tarkuotus tris kiaušinius, sūrį ir majonezą. Pagardinkite druska ir pipirais. Pusę šio mišinio užtepkite ant pirmojo krekerių sluoksnio. Toliau taip pat išdėliokite krekerius, ant jų užtepkite majonezo ir sardinių, ant sardinių paskleiskite pusę svogūnų. Dėkite kitą sausainių dalį, aptepkite sūrio ir kiaušinių mišiniu ir dar kartą pakartokite likusius sluoksnius.
Kategorijos