Skanus serbentų pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skanus serbentų pyragas.

Serbentų pyragą lengva paruošti. Serbentai suteikia pyragui šiek tiek rūgštumo. Dėl to jis dar skanesnis ir sultingesnis. Šis patiekalas puikiai tinka arbatos vakarėliui. Šiame recepte nėra riebalų, jame yra vitaminų. Pyragas gaunasi skanus ir kvapnus. Serbentai yra naudingos ir skanios uogos, kurias galima naudoti kaip pyragų įdarą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Skanus serbentų pyragas. Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite minkštą sviestą, suberkite cukrų ir plakite iš pradžių nedideliu greičiu, paskui didžiausiu greičiu, kol taps lengvi ir purūs.

Žingsnis 2

Skanus serbentų pyragas. Žingsnis 2
Tada į šį mišinį įmuškite vištų kiaušinius ir toliau plakite. Suberkite miltus ir greitai išminkykite tešlą minimaliu greičiu įjungtu mikseriu. Tada tešlą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Skanus serbentų pyragas. Žingsnis 3
Atšildytus serbentus sudėkite į atskirą dubenį, supilkite ant jų krakmolą ir cukrų ir išmaišykite šaukštu, kad krakmolas visiškai padengtų uogas.

Žingsnis 4

Skanus serbentų pyragas. Žingsnis 4
Tada atšaldytą tešlą iškočiokite iki 4 mm storio. Tada atsargiai perkelkite į kepimo skardą. Ant tešlos tolygiu sluoksniu išdėliokite paruoštus serbentus. Tešlos kraštus suspauskite rankomis, kad susidarytų apvadas.

Žingsnis 5

Skanus serbentų pyragas. Žingsnis 5
Pyragą kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 35 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos