Skanūs silkės ir daržovių ikrai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Skanūs silkės ir daržovių ikrai.

Silkės ir daržovės ikrai yra gana skanus užkandis, kurio gimtinė laikoma Rusija. Silkės ir daržovių ikrai puikiai dera su duona, toks derinys suteikia ryškų, sodrų skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Skanūs silkės ir daržovių ikrai. Žingsnis 1
Pusę silkės išpjaukite filė ir supjaustykite mažais kubeliais. Į puodą supilkite aliejų. Sudėkite svogūną ir pakepinkite. Po vieną sudėkite visas tarkuotas daržoves ir silkės gabalėlius. Viską sumaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies, kol išvirs, uždengę dangčiu. Įpilkite pomidorų pastos. Įberkite pipirų ir lauro lapą. Troškinkite dar 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Perkelkite į kokį nors indą su dangčiu ir dėkite į šaldytuvą, kol visiškai atvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos