Publikavimo data: 2024-06-17
Skanūs silkės ir daržovių ikrai.
Silkės ir daržovės ikrai yra gana skanus užkandis, kurio gimtinė laikoma Rusija. Silkės ir daržovių ikrai puikiai dera su duona, toks derinys suteikia ryškų, sodrų skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Pusę silkės išpjaukite filė ir supjaustykite mažais kubeliais. Į puodą supilkite aliejų. Sudėkite svogūną ir pakepinkite. Po vieną sudėkite visas tarkuotas daržoves ir silkės gabalėlius. Viską sumaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies, kol išvirs, uždengę dangčiu. Įpilkite pomidorų pastos. Įberkite pipirų ir lauro lapą. Troškinkite dar 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Perkelkite į kokį nors indą su dangčiu ir dėkite į šaldytuvą, kol visiškai atvės.
Kategorijos