Skanūs, sotūs cheburekai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Skanūs, sotūs cheburekai

Šį gardžių, sočių, apetitą žadinančių čeburekų receptą mėgsta visa mūsų šeima. Patariu jį išbandyti ir jums!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iš kiaušinio, vandens, druskos ir miltų užminkykite koldūnų tešlą.

Žingsnis 2

Skanūs, sotūs cheburekai Žingsnis 2
Iš mėsos, svogūnų, druskos pagaminkite maltą mėsą.

Žingsnis 3

Skanūs, sotūs cheburekai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į kamuoliukus ir kiekvieną iškočiokite. Ant pusės apskritimo dėkite maltos mėsos, sulenkite apskritimą per pusę ir užspauskite galus.

Žingsnis 4

Įkaitintoje keptuvėje kepkite čeburekus po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos