Skanus upėtakis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skanus upėtakis

Švelnus upėtakis su traškia plutele.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Skanus upėtakis Žingsnis 1
Paimkite visą upėtakį, išvalykite ir supjaustykite kepsniais.

Žingsnis 2

Skanus upėtakis Žingsnis 2
Kiekvieną kepsnį apvoliokite miltuose ir pabarstykite druska.

Žingsnis 3

Skanus upėtakis Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir sudėkite žuvį. Kepkite po 7 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos