Skanus upėtakis po sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skanus upėtakis po sūriu

Upėtakis - labai populiari ir skani žuvis, kuri labai dažnai patenka ant šventinio stalo. Su sūriu keptas upėtakis pasižymi nepakartojamu skoniu ir originaliu aromatu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Skanus upėtakis po sūriu Žingsnis 1
Išvalykite žuvį ir nupjaukite galvą bei uodegą. Atskirkite abi filė dalis nuo odos ir nuplaukite vandeniu. Abi puses pagardinkite druska. Sutarkuokite sūrį, sudėkite smulkintas žoleles, česnaką, majonezą ir išmaišykite. Kepimo skardą išklokite folija ir patepkite aliejumi. Sudėkite filė oda žemyn ir ant viršaus užtepkite mišinio su žolelėmis. Kepkite žuvį 20 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos