Skanus upėtakis su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skanus upėtakis su daržovėmis

Jei yra patiekalas, kurį galima paruošti vos per 20 minučių, o jo skonis ir maistinė vertė labai geri, tai garuose troškintas upėtakis su daržovėmis ir grietinėlės padažu. Šis žuvies patiekalas vargu ar yra švelnesnis, aromatingesnis ir sveikesnis. Nepaisant to, jį galite pasigaminti patys, įdėdami mažiausiai pastangų, bet su dideliu malonumu. Galite būti tikri, kad jį norės išbandyti net žuviai abejingi žmonės.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus upėtakis su daržovėmis Žingsnis 1
Upėtakių filė pasūdykite, papipirinkite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Daržoves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Pripildykite folijos kišenėles daržovėmis, į kiekvieną įdėkite po gabalėlį žuvies ir garinkite 10-15 min.

Žingsnis 2

Skanus upėtakis su daržovėmis Žingsnis 2
Padažui keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite miltus ir maišydami plaktuvu pakaitinkite ant vidutinės ugnies. Įberkite druskos ir pipirų. Po kelių minučių, kai mišinys taps vientisas, toliau plakite, supilkite pusę grietinėlės. Virkite apie minutę, tada supilkite likusią grietinėlę ir maišydami virkite dar 3-5 minutes, kol padažas sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos