Publikavimo data: 2024-06-15
Skanūs vamzdeliai su bešamelio padažu.
Savo rankomis iškepti kepiniai visada yra daug sveikesni ir skanesni. Sluoksniuoti traškūs vamzdeliai su saldžiu Bešamelio padažu pradžiugins ir vaikus, ir suaugusiuosius. Kreminis skonis ir malonus citrusinių vaisių aromatas pakels nuotaiką ir papildys arbatos vakarėlį su artimaisiais.
Žingsnis 1
Tešlos vamzdeliams gaminti galite naudoti specialias formeles - kūgelius arba foliją. Pirmiausia iš folijos išpjaukite kvadratėlius. Tada kvadratėlius suvyniokite į kūgio formos vokus. Ant kiekvieno kūgio užlenkite po tešlos juostelę, pradėdami nuo viršaus. Kiekvieną tešlos vamzdelį dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Žingsnis 2
Įmuškite vieną kiaušinį ir kiekvieną vamzdelį ištepkite silikoniniu šepetėliu. Kepkite vamzdelius 200C orkaitėje 25 minutes.
Žingsnis 3
Tuo tarpu paruoškite bešamelio kremą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, nuolat maišydami, kad neliktų gumuliukų. Gausis tirštas padažas.
Žingsnis 4
Tada nuolat maišydami po truputį supilkite pieną, o kai supilsite visą pieną, virkite apie minutę, tada suberkite cukrų ir citrinos žievelę. Išmaišykite, virkite dar 3 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Leiskite kremui atvėsti.
Žingsnis 5
Išimkite iš orkaitės iškeptus vamzdelius, leiskite jiems atvėsti ir nuimkite foliją. Atvėsusius vamzdelius užpilkite saldžiuoju Bešamelio padažu.
Kategorijos