Skanūs vamzdeliai su bešamelio padažu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skanūs vamzdeliai su bešamelio padažu.

Savo rankomis iškepti kepiniai visada yra daug sveikesni ir skanesni. Sluoksniuoti traškūs vamzdeliai su saldžiu Bešamelio padažu pradžiugins ir vaikus, ir suaugusiuosius. Kreminis skonis ir malonus citrusinių vaisių aromatas pakels nuotaiką ir papildys arbatos vakarėlį su artimaisiais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
313 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs vamzdeliai su bešamelio padažu. Žingsnis 1
Tešlos vamzdeliams gaminti galite naudoti specialias formeles - kūgelius arba foliją. Pirmiausia iš folijos išpjaukite kvadratėlius. Tada kvadratėlius suvyniokite į kūgio formos vokus. Ant kiekvieno kūgio užlenkite po tešlos juostelę, pradėdami nuo viršaus. Kiekvieną tešlos vamzdelį dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Žingsnis 2

Skanūs vamzdeliai su bešamelio padažu. Žingsnis 2
Įmuškite vieną kiaušinį ir kiekvieną vamzdelį ištepkite silikoniniu šepetėliu. Kepkite vamzdelius 200C orkaitėje 25 minutes.

Žingsnis 3

Skanūs vamzdeliai su bešamelio padažu. Žingsnis 3
Tuo tarpu paruoškite bešamelio kremą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, nuolat maišydami, kad neliktų gumuliukų. Gausis tirštas padažas.

Žingsnis 4

Skanūs vamzdeliai su bešamelio padažu. Žingsnis 4
Tada nuolat maišydami po truputį supilkite pieną, o kai supilsite visą pieną, virkite apie minutę, tada suberkite cukrų ir citrinos žievelę. Išmaišykite, virkite dar 3 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Leiskite kremui atvėsti.

Žingsnis 5

Skanūs vamzdeliai su bešamelio padažu. Žingsnis 5
Išimkite iš orkaitės iškeptus vamzdelius, leiskite jiems atvėsti ir nuimkite foliją. Atvėsusius vamzdelius užpilkite saldžiuoju Bešamelio padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos