Publikavimo data: 2025-08-19
Skanūs varškės keksiukai
Tikriausiai kiekvienas bent kartą gyvenime yra ragavęs biskvitinio kremo pyragėlių. Šie saldūs, minkštos, malonios tekstūros ir šešėlinio kremo pyragėliai per trumpą laiką padarė tikrą proveržį kulinarijoje, ir dabar neįmanoma įsivaizduoti nė vienos save gerbiančios įstaigos, kurioje nebūtų patiekiami keksiukai. Tačiau, be biskvitinių keksiukų, yra ir mažiau žinomų varškės keksiukų. Jų skonis ir tekstūra smarkiai skiriasi, tačiau jie vis tiek yra neįtikėtini ir nusipelno būti paragauti.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius. Viską išplakite mikseriu iki vientisos purios masės. Atskirame dubenyje mikseriu suplakite pieną ir varškę. Sujunkite abi mases ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į gautą masę palaipsniui suberkite persijotus miltus, vanilę ir kepimo miltelius. Galiausiai į tešlą suberkite uogas ir viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite varškės tešlą į formeles taip, kad jos būtų užpildytos ne daugiau kaip 2/3. Dėkite skardą su formelėmis į 200 ℃ įkaitintą orkaitę ir kepkite keksiukus apie pusvalandį.
Kategorijos