Skanus velykinis kuličas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skanus velykinis kuličas

Per Velykas mėgstu gaminti savo velykinius ir pyragus. Ir noriu su jumis pasidalyti šiuo nerealiai skaniu receptu.
Gaminimo laikas
51 min.
Laikas virtuvėje
41 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
48 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus velykinis kuličas Žingsnis 1
Ištirpinkite sausas mieles šiltame piene, įberkite 20 proc. cukraus ir 60 proc. miltų. Palikite šiltoje vietoje 30 minučių.

Žingsnis 2

Į tešlą įmaišykite kiaušinius, vanilę, likusius miltus, cukrų, druską ir sviestą. Užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Įdėkite verdančiame vandenyje iš anksto pamirkytas sultenes.

Žingsnis 4

Skanus velykinis kuličas Žingsnis 4
Palikite tešlą šiltoje vietoje rauginti 2,5 valandos. Praėjus pirmai valandai, išminkykite tešlą.

Žingsnis 5

Kepkite formoje 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Žingsnis 6

Glajui išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių viršūnių.

Žingsnis 7

Paruoštus pyragaičius atvėsinkite, aptepkite kremu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos