Publikavimo data: 2024-06-08
Skanūs žuvies kotletai su lašiniais
Žuvies kotletai - paprastas ir skanus patiekalas. Kotletai yra švelnus, maistingas ir dietinis patiekalas. Patiekalas turi pikantišką ir kreminį sūrio poskonį. Jis tinka tiek užkandžiams, tiek pietums ir vakarienei. Prieskoniai patiekalui suteikia skonio ir pikantiškumo.
Žingsnis 1
Žuvies filė ir taukus du kartus pertrinkite per mėsmalę. Tai būtina, kad faršas būtų minkštas ir purus.
Žingsnis 2
Tada nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Duoną pamirkykite piene. Į maltą mėsą sudėkite taukus, svogūnus, duoną, kiaušinį ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose. Geriau formuoti kotletukus šiek tiek vandenyje sudrėkintomis rankomis.
Žingsnis 4
Keptuvę statykite ant ugnies, supilkite augalinį aliejų ir apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Kategorijos