Skrebučiai su česnakiniu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrebučiai su česnakiniu padažu

Lengvi ir greitai paruošiami skrebučiai su česnakiniu padažu patiks daugeliui šeimininkių, nes aštrus ir pikantiškas česnako skonis kartu su skrudintos duonos aromatu maloniai nustebins svečius. Užkandis paruošiamas gana paprastai, o patiekalo ingredientai leidžia nuolat eksperimentuoti. Česnakai mažina cukraus kiekį kraujyje, pasižymi priešuždegiminiu ir dezinfekuojamuoju poveikiu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Skrebučiai su česnakiniu padažu Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Duonos riekes dėkite ant sausos, karštos keptuvės ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Skrebučiai su česnakiniu padažu Žingsnis 2
Paruoškite česnakinį padažą. Majonezą sumaišykite su česnaku, pagal skonį įberkite druskos. Aptepkite skrebučius česnakiniu padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos