Publikavimo data: 2024-06-15
Skrebučiai su česnakiniu padažu
Lengvi ir greitai paruošiami skrebučiai su česnakiniu padažu patiks daugeliui šeimininkių, nes aštrus ir pikantiškas česnako skonis kartu su skrudintos duonos aromatu maloniai nustebins svečius. Užkandis paruošiamas gana paprastai, o patiekalo ingredientai leidžia nuolat eksperimentuoti. Česnakai mažina cukraus kiekį kraujyje, pasižymi priešuždegiminiu ir dezinfekuojamuoju poveikiu.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Duonos riekes dėkite ant sausos, karštos keptuvės ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite česnakinį padažą. Majonezą sumaišykite su česnaku, pagal skonį įberkite druskos. Aptepkite skrebučius česnakiniu padažu.
Kategorijos