Skrebučiai su jaučiais pomidoruose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrebučiai su jaučiais pomidoruose

Ne visi žino, kad žuvies konservai yra labai sveikas produktas. Skirtingai nei termiškai apdorojant, konservuotoje žuvyje išlieka daug naudingų makro- ir mikroelementų: fosforo, kalio, magnio. Todėl skrebučius su konservuotais jaučiais pomidorų padaže galima laikyti sveiku užkandžiu, kuris kiekvieną lengvai nukels į SSRS laikus. Šiame recepte į jaučių konservus dedama pomidorų ir svogūnų, kurie atskleidžia ir papildo jaučių skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Skrebučiai su jaučiais pomidoruose Žingsnis 1
Užtepkite įdarą ant skrebučio. Pirmiausia ant duonos uždėkite pomidorų padaže konservuotų jaučių. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų, tada - žaliųjų svogūnų.

Žingsnis 2

Skrebučiai su jaučiais pomidoruose Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite ant jos skrebučius. Kepkite 7 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos