Skrebučiai su jaučiais pomidoruose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrebučiai su jaučiais pomidoruose

Ne visi žino, kad žuvies konservai yra labai sveikas produktas. Skirtingai nei termiškai apdorojant, konservuotoje žuvyje išlieka daug naudingų makro- ir mikroelementų: fosforo, kalio, magnio. Todėl skrebučius su konservuotais jaučiais pomidorų padaže galima laikyti sveiku užkandžiu, kuris kiekvieną lengvai nukels į SSRS laikus. Šiame recepte į jaučių konservus dedama pomidorų ir svogūnų, kurie atskleidžia ir papildo jaučių skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrebučiai su jaučiais pomidoruose Žingsnis 1
Užtepkite įdarą ant skrebučio. Pirmiausia ant duonos uždėkite pomidorų padaže konservuotų jaučių. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų, tada - žaliųjų svogūnų.

Žingsnis 2

Skrebučiai su jaučiais pomidoruose Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite ant jos skrebučius. Kepkite 7 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos