Publikavimo data: 2024-06-23
Skrebučiai su jaučiais pomidoruose
Ne visi žino, kad žuvies konservai yra labai sveikas produktas. Skirtingai nei termiškai apdorojant, konservuotoje žuvyje išlieka daug naudingų makro- ir mikroelementų: fosforo, kalio, magnio. Todėl skrebučius su konservuotais jaučiais pomidorų padaže galima laikyti sveiku užkandžiu, kuris kiekvieną lengvai nukels į SSRS laikus. Šiame recepte į jaučių konservus dedama pomidorų ir svogūnų, kurie atskleidžia ir papildo jaučių skonį.
Žingsnis 1
Užtepkite įdarą ant skrebučio. Pirmiausia ant duonos uždėkite pomidorų padaže konservuotų jaučių. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų, tada - žaliųjų svogūnų.
Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite ant jos skrebučius. Kepkite 7 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos