Skrebučiai su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrebučiai su lašiša

Skrudinta duona su mėtomis - universalus užkandis šventiniam stalui, taip pat pusryčiams ar užkandžiui. Mėtos gali būti priskiriamos dietinėms žuvų rūšims. Prie jos puikiai dera kepti svogūnai, todėl į įdarą galite įdėti daugiau svogūnų. Rinkdamiesi žuvį atkreipkite dėmesį į jos paviršių. Jis turėtų būti šviesus, be dėmių, ledo ir išdžiūvusių vietų. Žuvis turi būti natūralaus kvapo su leistinomis jodo natomis, neturi būti pašalinių skonių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrebučiai su lašiša Žingsnis 1
Iškepkite žuvį skrebučiams. Sudėkite lydekos gabaliukus į dubenį, pabarstykite druska ir išmaišykite. Tada žuvies gabalėlius apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite pusę augalinio aliejaus ir sudėkite polaką. Kepkite iš abiejų pusių, kol lengvai paruduos, maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Tada žuvį atvėsinkite, išskobkite į pluoštus arba supjaustykite peiliu.

Žingsnis 2

Skrebučiai su lašiša Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite likusį augalinį aliejų. Sudėkite svogūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės (apie 3-5 min.), tada išjunkite ugnį ir atvėsinkite svogūnus.

Žingsnis 3

Skrebučiai su lašiša Žingsnis 3
Sudėkite įdarą ir nusausinkite duoną. Dubenyje sumaišykite žuvį, svogūną ir smulkintus krapus, pagal skonį pasūdykite, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Duoną išdžiovinkite skrudintuve arba 2-3 min. pakepinkite ant sausos keptuvės be aliejaus. Ant bagetės riekelių užtepkite svogūnų ir žuvies mišinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos