Publikavimo data: 2024-06-23
Skrebučiai su pomidorais jų pačių sultyse
Skrudindami pomidorus jų pačių sultyse galite mėgautis sultingomis daržovėmis bet kuriuo metų laiku, ypač žiemą. Slyvos formos pomidorai dažniausiai naudojami konservavimui. Dėl konservavimo pomidorai sugeba išsaugoti visus naudingus vitaminus ir mineralus. Be to, verdant pomidorus padidėja likopeno, kuris apsaugo nuo širdies ir kraujagyslių sistemos ligų, kiekis. Konservuoti pomidorai vartojami ir kaip savarankiškas užkandis, ir kaip kitų patiekalų dalis.
Žingsnis 1
Apkepkite šoninę. Sudėkite šoninės juosteles į sausą įkaitintą keptuvę ir kepkite 10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Šoninę smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Apkepkite duoną. Dėkite duoną į karštą keptuvę, kurioje kepė šoninė, ir kepkite iš abiejų pusių po 3-5 minutes, kol apskrus.
Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Aptepkite skrudintą duoną sūriu ir grietine. Ant padažo išdėliokite pomidorų griežinėlius, tada šoninės griežinėlius.
Kategorijos