Publikavimo data: 2024-06-15
Skrebučiai su porais
Skrebučiai su porais ir mocarela puikiai tinka ne tik pusryčiams. Jie sotūs, greitai ir lengvai paruošiami. Svogūnus reikėtų imti kuo šviežesnius, nes jie yra pagrindinis ingredientas. Porai turi unikalią savybę: laikant jų baltojoje dalyje kaupiasi askorbo rūgštis. Be to, šis produktas palankiai veikia apetitą, todėl skrebučiai yra idealus užkandis prieš pagrindinį patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoškite porus. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Smulkiai supjaustykite svogūnus, sudėkite juos į keptuvę ir kelias minutes pakepinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite grietinėlę, sumažinkite kaitrą ir kelias minutes troškinkite svogūnus, kol suminkštės. Perpilkite į nedidelį dubenėlį.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, sudėkite ant svogūnų ir atsargiai išmaišykite. Apkepkite duoną švarioje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus. Dėkite į lėkštę. Ant paskrudintų duonos riekelių sudėkite sūrio ir svogūnų įdarą.
Kategorijos