Skrebučiai su porais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrebučiai su porais

Skrebučiai su porais ir mocarela puikiai tinka ne tik pusryčiams. Jie sotūs, greitai ir lengvai paruošiami. Svogūnus reikėtų imti kuo šviežesnius, nes jie yra pagrindinis ingredientas. Porai turi unikalią savybę: laikant jų baltojoje dalyje kaupiasi askorbo rūgštis. Be to, šis produktas palankiai veikia apetitą, todėl skrebučiai yra idealus užkandis prieš pagrindinį patiekalą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Skrebučiai su porais Žingsnis 1
Paruoškite porus. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Smulkiai supjaustykite svogūnus, sudėkite juos į keptuvę ir kelias minutes pakepinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite grietinėlę, sumažinkite kaitrą ir kelias minutes troškinkite svogūnus, kol suminkštės. Perpilkite į nedidelį dubenėlį.

Žingsnis 2

Skrebučiai su porais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, sudėkite ant svogūnų ir atsargiai išmaišykite. Apkepkite duoną švarioje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus. Dėkite į lėkštę. Ant paskrudintų duonos riekelių sudėkite sūrio ir svogūnų įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos