Publikavimo data: 2024-06-23
Skrebučiai su raudonaisiais ikrais
Sunku įsivaizduoti šventinį stalą be sumuštinių su raudonaisiais ikrais. Tai sveikas delikatesas, pasižymintis unikalia maistine sudėtimi, tačiau tik tuo atveju, jei jis tikras. Jei abejojate ikrų natūralumu, atlikite tokį eksperimentą. Įmerkite kelis kiaušinius į verdantį vandenį. Jei delikatesas tikras, kiaušiniai paprasčiausiai nugrims į indo dugną. Netikri ištirps arba nudažys skystį oranžine spalva. Nebūtina laukti šventės, kad galėtumėte pasimėgauti skrebučiais su ikrais, derinamais su kiaušiniene.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti skrebučius. Išdžiovinkite duoną ant sausos keptuvės arba skrudintuvėje. Aptepkite varške.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Į šaltą keptuvę įmuškite kiaušinius, supilkite grietinėlę ir kepkite ant vidutinės ugnies. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Maišydami virkite 2-3 minutes. Kiaušinienės nepertepkite, ji turi būti kreminės konsistencijos.
Žingsnis 3
Suformuokite skrebučius. Kiaušinius dėkite ant duonos su varškės sūriu. Ant viršaus uždėkite raudonųjų ikrų.
Kategorijos