Publikavimo data: 2024-06-15
Skrebučiai su rikota
Ricotta skrebučiai - tai apetitą keliantis užkandis su minkštu itališku sūriu ir sultingais vyšniniais pomidorais. Šis patiekalas išsiskiria mažu kalorijų kiekiu, todėl puikiai tinka laikantis dietos. Norint paįvairinti sudėtį, pakanka pomidorus pakeisti bet kuria kita daržove - pavyzdžiui, saldžiąja paprika. Ricotta taip pat dera su vaisiais, mėsa ir kumpiu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sudėkite rikotą į gilų dubenį, supilkite majonezą, druską ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Duonos paviršių gausiai aptepkite paruoštu sūrio mišiniu. Ant viršaus uždėkite pomidorų puseles, po dvi ant kiekvienos skrebučio riekelės.
Kategorijos