Skrebučiai su rikota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrebučiai su rikota

Ricotta skrebučiai - tai apetitą keliantis užkandis su minkštu itališku sūriu ir sultingais vyšniniais pomidorais. Šis patiekalas išsiskiria mažu kalorijų kiekiu, todėl puikiai tinka laikantis dietos. Norint paįvairinti sudėtį, pakanka pomidorus pakeisti bet kuria kita daržove - pavyzdžiui, saldžiąja paprika. Ricotta taip pat dera su vaisiais, mėsa ir kumpiu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skrebučiai su rikota Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sudėkite rikotą į gilų dubenį, supilkite majonezą, druską ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrebučiai su rikota Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Duonos paviršių gausiai aptepkite paruoštu sūrio mišiniu. Ant viršaus uždėkite pomidorų puseles, po dvi ant kiekvienos skrebučio riekelės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos