Skrebučiai su šaldytais miško grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrebučiai su šaldytais miško grybais

Kepti miško grybai taps aromatingu ir sultingu pagrindu orkaitėje keptiems karštiems skrebučiams. Kad šaldyti miško grybai neprarastų skonio ir aromato, gamindami į juos įberkite šiek tiek džiovintų grybų. Prieš kepant grybus geriausia juos visiškai atitirpinti - taip jie tikrai iškeps, o ne troškinsis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Skrebučiai su šaldytais miško grybais Žingsnis 1
Paruoškite įdarui skirtus ingredientus. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies, sumažinkite kaitrą ir su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite smulkintą svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kartu troškinkite apie 10-15 minučių, kol grybai iškeps.

Žingsnis 2

Skrebučiai su šaldytais miško grybais Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant duonos riekelių sudėkite virtus grybus ir svogūnus. Pabarstykite sumuštinius tarkuotu sūriu ir dėkite į orkaitę 5 minutėms, kol sūris išsilydys. Paruoštus skrebučius pabarstykite smulkintomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos