Publikavimo data: 2024-06-23
Skrebučiai su šaldytais miško grybais
Kepti miško grybai taps aromatingu ir sultingu pagrindu orkaitėje keptiems karštiems skrebučiams. Kad šaldyti miško grybai neprarastų skonio ir aromato, gamindami į juos įberkite šiek tiek džiovintų grybų. Prieš kepant grybus geriausia juos visiškai atitirpinti - taip jie tikrai iškeps, o ne troškinsis.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarui skirtus ingredientus. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies, sumažinkite kaitrą ir su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite smulkintą svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kartu troškinkite apie 10-15 minučių, kol grybai iškeps.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant duonos riekelių sudėkite virtus grybus ir svogūnus. Pabarstykite sumuštinius tarkuotu sūriu ir dėkite į orkaitę 5 minutėms, kol sūris išsilydys. Paruoštus skrebučius pabarstykite smulkintomis žolelėmis.
Kategorijos