Skrebučiai su šaldytomis šukutėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Skrebučiai su šaldytomis šukutėmis

Jūrų vėžiagyvių mėgėjams patiks šukučių skrebučiai. Šios jūros gėrybės yra trečias pagal populiarumą produktas pasaulyje. Labiausiai paplitusios Kinijoje, Japonijoje ir Prancūzijoje. Skoniu šukučių mėsa primena krabų mėsą. Šaldytas šukutes geriau atitirpinti natūraliu būdu, atitirpinus jas reikia nuplauti šaltame vandenyje ir nusausinti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrebučiai su šaldytomis šukutėmis Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Dubenyje sumaišykite sviestą, pipirus, druską ir laimo žievelę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Vieną kiekvienos duonos riekės pusę patepkite sviesto mišiniu.

Žingsnis 2

Skrebučiai su šaldytomis šukutėmis Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiekvieną šukutę supjaustykite į 4 skilteles. Ant vienos duonos riekės uždėkite šukutę ir prispauskite antrąja duonos rieke. Skrudinkite skrebučius ant grotelių arba vaflinėje 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos