Publikavimo data: 2024-10-23
Skrebučiai su šaldytomis šukutėmis
Jūrų vėžiagyvių mėgėjams patiks šukučių skrebučiai. Šios jūros gėrybės yra trečias pagal populiarumą produktas pasaulyje. Labiausiai paplitusios Kinijoje, Japonijoje ir Prancūzijoje. Skoniu šukučių mėsa primena krabų mėsą. Šaldytas šukutes geriau atitirpinti natūraliu būdu, atitirpinus jas reikia nuplauti šaltame vandenyje ir nusausinti.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Dubenyje sumaišykite sviestą, pipirus, druską ir laimo žievelę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Vieną kiekvienos duonos riekės pusę patepkite sviesto mišiniu.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiekvieną šukutę supjaustykite į 4 skilteles. Ant vienos duonos riekės uždėkite šukutę ir prispauskite antrąja duonos rieke. Skrudinkite skrebučius ant grotelių arba vaflinėje 3-4 minutes.
Kategorijos