Publikavimo data: 2024-06-15
Skrebučiai su voveraitėmis
Skrudinta duona su voveraitėmis - neįprastas švelnių grybų, kiaušinio ir varškės derinys. Patiekalas labai skanus, sotus ir kartu sveikas. Užkandį galite paįvairinti citrinos sultimis: į paruoštą patiekalą įlašinkite kelis lašus, ir jis įgaus malonios rūgštelės. Skrebučiai ne tik nuostabaus skonio, bet ir sveiki: juose yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie palankiai veikia organizmą.
Žingsnis 1
Paruoškite voveraites. Į keptuvę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus ir pastatykite ant ugnies, kad įkaistų. Tuo metu supjaustykite voveraites mažais gabalėliais. Kai keptuvė įkaista, sudėkite grybus. Retkarčiais pamaišydami kepkite voveraites 15 minučių. Pabaigoje pagal skonį įberkite druskos, išmaišykite ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Paskrudintą duoną lengvai apšlakstykite alyvuogių aliejumi, tada užtepkite varškės. Ant viršaus uždėkite salotų lapą ir keptas voveraites, tada uždėkite virtą kiaušinį.
Kategorijos