Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinkite ant grotelių
Skrudinimui reikės storasienės keptuvės. Puikiai tinka ketaus keptuvė. Ketaus keptuvė pasižymi didele kaitrumo geba, todėl skrebučiai gerai apskrus ir išliks minkšti. Kad duona sugertų mažiau aliejaus, kepkite ant sausos keptuvės, o duoną apkepkite ant vidutinio karštumo ugnies. Kitas būdas - iš abiejų pusių riekes iš anksto patepti aliejumi, naudojant kepimo šepetėlį. Kad duona tolygiai apkeptų, dažnai apverskite duonos riekes.
Žingsnis 1
Paruoškite skrudinimo kremą. Dubenyje sumaišykite maskarponę, cukraus pudrą ir espreso kavą, gerai išmaišykite ir palikite kremą šaldytuve iki patiekimo.
Žingsnis 2
Paruoškite mirkymą. Giliame dubenyje suplakite vištų kiaušinius. Tada supilkite šiltą pieną. Tada suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos. Vieną minutę ingredientus plakite mikseriu. Duonos riekes 5-7 sekundėms pamerkite į kiaušinių masę. Jei riekelės storesnės nei 1-1,5 cm, reikės 10-15 sekundžių.
Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite nedidelį gabalėlį sviesto. Sudėkite skrebučius į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos. Tada mentele apverskite skrebučius į kitą pusę. Abiem pusėms reikės 1-2 minučių.
Kategorijos