Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinkite mikrobangų krosnelėje
Pirmieji skrebučius prieš 6000 metų pagamino egiptiečiai. Vėliau romėnai sugalvojo, kaip ilgiau išlaikyti duoną. Jie pradėjo šalinti iš jos drėgmę džiovindami ją ant atviros ugnies. Skrudinta duona yra tradicinės anglų virtuvės patiekalas. Ilgą laiką jie buvo kepami naudojant groteles arba specialią šakutę, o tai darė tarnai. Šiais laikais džiovintos duonos riekelės tapo kasdienio gyvenimo dalimi. Yra daugybė jų paruošimo būdų. Vienas iš greičiausių ir paprasčiausių - mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Dubenyje sumaišykite ištirpintą sviestą, česnaką ir druską. Šį mišinį užtepkite ant kiekvienos riekelės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius mikrobangų krosnelėje. Sudėkite skrebučius į lėkštę, kiekvieną tolygiai apibarstykite sūriu ir dėkite į mikrobangų krosnelę. Kepkite 3 minutes 800 W galia.
Kategorijos