Skrudinkite mikrobangų krosnelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinkite mikrobangų krosnelėje

Pirmieji skrebučius prieš 6000 metų pagamino egiptiečiai. Vėliau romėnai sugalvojo, kaip ilgiau išlaikyti duoną. Jie pradėjo šalinti iš jos drėgmę džiovindami ją ant atviros ugnies. Skrudinta duona yra tradicinės anglų virtuvės patiekalas. Ilgą laiką jie buvo kepami naudojant groteles arba specialią šakutę, o tai darė tarnai. Šiais laikais džiovintos duonos riekelės tapo kasdienio gyvenimo dalimi. Yra daugybė jų paruošimo būdų. Vienas iš greičiausių ir paprasčiausių - mikrobangų krosnelėje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
330 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinkite mikrobangų krosnelėje Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Dubenyje sumaišykite ištirpintą sviestą, česnaką ir druską. Šį mišinį užtepkite ant kiekvienos riekelės.

Žingsnis 2

Skrudinkite mikrobangų krosnelėje Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius mikrobangų krosnelėje. Sudėkite skrebučius į lėkštę, kiekvieną tolygiai apibarstykite sūriu ir dėkite į mikrobangų krosnelę. Kepkite 3 minutes 800 W galia.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos