Skrudinkite orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinkite orkaitėje

Skrudinta duona buvo išrasta gana seniai, anksčiau ji buvo kepama ant malkų arba anglių viryklių. Procesas buvo ilgas ir varginantis, o valgis vėluodavo. XX a. pradžioje Anglijoje atsirado "elektrinių pusryčių" koncepcija. Tai reiškė, kad žmonės greitai pasiimdavo maistą prie viryklės naudodami specialius elektrinius prietaisus, tokius kaip skrudintuvas, virdulys, vaflinė ir kt. Rusijoje skrudintuvas mažiau populiarus nei Europoje. O skrebučiais galima pasimėgauti kepant juos orkaitėje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
397 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
55 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinkite orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius kepimui. Dubenyje išsukite sviestą, išminkykite, tada suberkite cukrų, cinamoną, muskatą ir vanilę. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės ir užtepkite ant duonos riekelių.

Žingsnis 2

Skrudinkite orkaitėje Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Ant kepimo skardos sudėkite duonos riekes nedideliu atstumu viena nuo kitos. Kepkite orkaitėje, įjungę "Karšto oro" arba "Grilio" režimą, 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos