Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinkite orkaitėje
Skrudinta duona buvo išrasta gana seniai, anksčiau ji buvo kepama ant malkų arba anglių viryklių. Procesas buvo ilgas ir varginantis, o valgis vėluodavo. XX a. pradžioje Anglijoje atsirado "elektrinių pusryčių" koncepcija. Tai reiškė, kad žmonės greitai pasiimdavo maistą prie viryklės naudodami specialius elektrinius prietaisus, tokius kaip skrudintuvas, virdulys, vaflinė ir kt. Rusijoje skrudintuvas mažiau populiarus nei Europoje. O skrebučiais galima pasimėgauti kepant juos orkaitėje.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius kepimui. Dubenyje išsukite sviestą, išminkykite, tada suberkite cukrų, cinamoną, muskatą ir vanilę. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės ir užtepkite ant duonos riekelių.
Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Ant kepimo skardos sudėkite duonos riekes nedideliu atstumu viena nuo kitos. Kepkite orkaitėje, įjungę "Karšto oro" arba "Grilio" režimą, 10 minučių.
Kategorijos