Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinkite su viso grūdo duona
Skrudinta duona yra skrudinta arba skrudinta duona, tačiau galima naudoti ir duoną. Jie yra ne mažiau kaloringi nei duona, tačiau daug lengvesni. Taigi patiekalas išeis dietesnis. Prieš kepant reikia pasirinkti tinkamas duonas. Rinkdamiesi perskaitykite sudėtį, kurioje turėtų būti viso grūdo miltų, linų sėmenų, sezamo ar saulėgrąžų sėklų. Sudėtyje neturėtų būti mielių, konservantų ir kitų priedų.
Žingsnis 1
Paruoškite brokolius. Paruoštus brokolių žiedynus virkite garuose arba 10 min. kepkite orkaitėje. Jei reikia, kiekvieną žiedyną supjaustykite į kelias dalis.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Kiekvieną duonos riekelę aptepkite varške, tada pabarstykite sezamo sėklomis, išdėliokite aisbergo salotas, tada sudėkite lašišos griežinėlius ir ant viršaus uždėkite brokolių žiedynus.
Kategorijos