Skrudinta duona su abrikosų džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su abrikosų džemu

Skrudinta duona su abrikosų uogiene - lengvas užkandis, kurį galima paruošti per 10 minučių. Varškės ir uogienės derinys suteiks jums daugybę pojūčių: saldžios pažįstamų vaisių natos, pikantiškas sūrio poskonis, aštrus prieskonių skonis. Patiekdami pabarstykite skrebučius žiupsneliu šviežių ir džiovintų čiobrelių. Jie suteiks patiekalui lengvo pikantiško ir aštraus skonio, be to, yra daugelio vitaminų ir mineralų šaltinis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su abrikosų džemu Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Kiaušinį lengvai suplakite su pienu ir cukrumi. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kiekvieną duonos riekelę pamerkite į kiaušinį ir kepkite ant vidutinės ugnies po 2 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su abrikosų džemu Žingsnis 2
Kepkite skrebučius, kol jie bus paruošti. Ant kiekvieno skrebučio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą varškės ir 1 valgomąjį šaukštą abrikosų uogienės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos