Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su abrikosų džemu
Skrudinta duona su abrikosų uogiene - lengvas užkandis, kurį galima paruošti per 10 minučių. Varškės ir uogienės derinys suteiks jums daugybę pojūčių: saldžios pažįstamų vaisių natos, pikantiškas sūrio poskonis, aštrus prieskonių skonis. Patiekdami pabarstykite skrebučius žiupsneliu šviežių ir džiovintų čiobrelių. Jie suteiks patiekalui lengvo pikantiško ir aštraus skonio, be to, yra daugelio vitaminų ir mineralų šaltinis.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Kiaušinį lengvai suplakite su pienu ir cukrumi. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kiekvieną duonos riekelę pamerkite į kiaušinį ir kepkite ant vidutinės ugnies po 2 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Kepkite skrebučius, kol jie bus paruošti. Ant kiekvieno skrebučio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą varškės ir 1 valgomąjį šaukštą abrikosų uogienės.
Kategorijos