Skrudinta duona su agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su agurkais

Skrudinta duona su agurkais yra populiarus britų virtuvės patiekalas, paprastai patiekiamas su arbata. Klasikinis receptas numato tik tris produktus - duoną, sviestą ir šviežią daržovę. Išradingi virėjai visame pasaulyje praplėtė ribas ir sukūrė daugybę sveiko sumuštinio variantų. Tarp jų - skrebučiai su agurkais, kumpiu ir sūriu. Kad duona įgautų apetitą keliančią rudą plutelę, ji pamerkiama į pieno ir kiaušinių mišinį, o tada kepama arba kepama orkaitėje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su agurkais Žingsnis 1
Sudėkite skrebučius. Ant dviejų duonos riekelių sluoksniais išdėliokite sūrio, kumpio ir agurkų griežinėlius. Uždenkite antrąja duonos rieke.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su agurkais Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Suplakite pieną su kiaušiniu ir atsargiai pamerkite kiekvieną skrebučio gabalėlį. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite skrebučius iš abiejų pusių, kol paruduos, maždaug po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos