Skrudinta duona su alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinta duona su alyvuogėmis

Skrudinta duona su alyvuogėmis taip pat vadinama itališku patiekalu bruschetta. Iš pradžių tai buvo neturtingųjų maistas. Kad nereikėtų išmesti likučių, žmonės juos sumaišydavo ir naudodavo kaip įdarą skrudintai duonai. Dabar šis užkandis labai populiarus tarp visų gyventojų sluoksnių, nes greitai paruošiamas, o dėl prieskonių pasižymi ryškiu skoniu. Pagal klasikinį receptą skrebučiai ruošiami su mocarela, ją galima pakeisti tofu arba įprasta varške.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su alyvuogėmis Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Sudėkite duonos riekes į sausą, įkaitusią keptuvę ir kiekvieną pusę apkepkite po 5 minutes. Kepdami pabarstykite riekes smulkintu česnaku.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su alyvuogėmis Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sumaišykite pomidorus, alyvuoges, aliejų, druską ir Provanso žoleles. Ant paruoštos duonos užtepkite sūrio, tada daržovių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos