Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su alyvuogėmis be kauliukų
Alyvuogės - tai tamsūs alyvmedžio vaisiai, kurie taip vadinami tik Rusijoje. Europoje žali ir juodi alyvuogių vaisiai taip pat vadinami alyvuogėmis. Alyvuogės yra vertingas maistingas produktas, pasižymintis sveika sudėtimi. Rinkdamiesi alyvuoges parduotuvėje pirmenybę teikite toms, kurios yra stikliniuose induose. Alyvuogės vartojamos kaip savarankiškas užkandis, taip pat dedamos į kitus patiekalus, pavyzdžiui, skrebučius. Dėl savo universalumo jos dera su daugeliu maisto produktų ir harmoningai papildo jų skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Žuvies filė supjaustykite plonais griežinėliais. Trynius įtrinkite druska ir garstyčiomis. Smulkiai supjaustykite baltymus ir alyvuoges. Alyvuoges sumaišykite su kiaušinių tryniais ir suminkštintu sviestu.
Žingsnis 2
Pasigaminkite skrebučių. Išdžiovinkite duonos riekes ant sausos karštos keptuvės arba naudokite skrudintuvą. Ant duonos užtepkite paruoštą mišinį. Ant viršaus sudėkite žuvies griežinėlius.
Kategorijos