Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su aviečių džemu
Skrebučiai - tikras išsigelbėjimas tiems, kurie mėgsta skanius pusryčius ir nemėgsta daug laiko praleisti virtuvėje. Įdaras, patiekimas - viskas priklauso nuo virėjo fantazijos. Skrebučiai su aviečių džemu yra viena populiariausių klasikinių prancūziškų skrebučių variacijų. Europoje jiems dažniausiai naudojama briošė - saldaus ir kreminio skonio bandelė, tačiau tinka ir skrudinta duona bei paprasta duona. Beje, skrebučiams nebūtina naudoti šviežios duonos, galima naudoti ir šiek tiek pasenusią duoną.
Žingsnis 1
Paruoškite leesoną ir įdarykite skrebučius. Supilkite pieną į dubenį ir įmuškite į jį kiaušinį. Išmaišykite iki vientisos masės, tada suberkite cinamoną ir cukraus pudrą. Ant vienos duonos riekelės užtepkite uogienės, uždenkite kita riekele ir lengvai prispauskite.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Kiekvieną skrebučio riekelę įmerkite į pieno mišinį. Jie neturėtų būti per daug sudrėkę, bet turėtų gerai įsigerti. Šviežiai duonai reikės maždaug 4 sekundžių. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją sviestu. Sudėkite skrebučius ir kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos