Skrudinta duona su aviečių džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su aviečių džemu

Skrebučiai - tikras išsigelbėjimas tiems, kurie mėgsta skanius pusryčius ir nemėgsta daug laiko praleisti virtuvėje. Įdaras, patiekimas - viskas priklauso nuo virėjo fantazijos. Skrebučiai su aviečių džemu yra viena populiariausių klasikinių prancūziškų skrebučių variacijų. Europoje jiems dažniausiai naudojama briošė - saldaus ir kreminio skonio bandelė, tačiau tinka ir skrudinta duona bei paprasta duona. Beje, skrebučiams nebūtina naudoti šviežios duonos, galima naudoti ir šiek tiek pasenusią duoną.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su aviečių džemu Žingsnis 1
Paruoškite leesoną ir įdarykite skrebučius. Supilkite pieną į dubenį ir įmuškite į jį kiaušinį. Išmaišykite iki vientisos masės, tada suberkite cinamoną ir cukraus pudrą. Ant vienos duonos riekelės užtepkite uogienės, uždenkite kita riekele ir lengvai prispauskite.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su aviečių džemu Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Kiekvieną skrebučio riekelę įmerkite į pieno mišinį. Jie neturėtų būti per daug sudrėkę, bet turėtų gerai įsigerti. Šviežiai duonai reikės maždaug 4 sekundžių. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją sviestu. Sudėkite skrebučius ir kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos