Skrudinta duona su aviečių džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su aviečių džemu

Traškūs skrebučiai su minkštu kremu, saldžia uogiene ir sultingomis avietėmis nepaliks abejingų net išrankiausių saldumynų mėgėjų. Kremas gali būti bet kokio riebumo, tačiau puikiai tinka naminis. Aviečių uogienės naudingumą sunku pervertinti. Šaltuoju metų laiku daugelis žmonių jį vartoja kaip vaistą, nes skanėste yra vitaminų A, B2, C, E, PP ir salicilo rūgšties. Aviečių uogienė plačiai vartojama kaip antipiretikas, antivirusinė priemonė ir imuninei sistemai stiprinti.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su aviečių džemu Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Sudėkite duonos riekes ant įkaitintos sausos keptuvės ir apkepkite po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su aviečių džemu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Iškepkite skrebučius ir užpilkite aviečių uogiene. Išdėliokite šviežias uogas ir pabarstykite cukrumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos