Skrudinta duona su braškių uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su braškių uogiene

Pagrindinė skrebučio taisyklė - riekelės neturi būti per storos. Jei pabandysite ją sulaužyti ir įdarą dėsite ne ant skrebučio viršaus, o į vidų, gausite labai originalius pusryčius ar desertą. Kiaušinių mišinyje apkepti skrebučiai su braškių uogiene gaunasi išskirtiniai. Norėdami suteikti šiek tiek pikantiškumo, pabandykite į įdarą įdėti šiek tiek raudonųjų aitriųjų paprikų. Skrebučius galite papuošti cukraus pudra ir šviežiomis braškėmis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su braškių uogiene Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kruopščiai sumaišykite kreminį sūrį su cinamonu ir braškių džemu. Į kiekvieną kišenėlę įdėkite po šaukštą įdaro.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su braškių uogiene Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiaušinius lengvai suplakite su cukrumi ir pienu. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į leesoną ir kepkite ant vidutinės ugnies po 2 min. iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos