Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su braškių uogiene
Pagrindinė skrebučio taisyklė - riekelės neturi būti per storos. Jei pabandysite ją sulaužyti ir įdarą dėsite ne ant skrebučio viršaus, o į vidų, gausite labai originalius pusryčius ar desertą. Kiaušinių mišinyje apkepti skrebučiai su braškių uogiene gaunasi išskirtiniai. Norėdami suteikti šiek tiek pikantiškumo, pabandykite į įdarą įdėti šiek tiek raudonųjų aitriųjų paprikų. Skrebučius galite papuošti cukraus pudra ir šviežiomis braškėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kruopščiai sumaišykite kreminį sūrį su cinamonu ir braškių džemu. Į kiekvieną kišenėlę įdėkite po šaukštą įdaro.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiaušinius lengvai suplakite su cukrumi ir pienu. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į leesoną ir kepkite ant vidutinės ugnies po 2 min. iš kiekvienos pusės, kol paruduos.
Kategorijos