Skrudinta duona su braškių uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su braškių uogiene

Pagrindinė skrebučio taisyklė - riekelės neturi būti per storos. Jei pabandysite ją sulaužyti ir įdarą dėsite ne ant skrebučio viršaus, o į vidų, gausite labai originalius pusryčius ar desertą. Kiaušinių mišinyje apkepti skrebučiai su braškių uogiene gaunasi išskirtiniai. Norėdami suteikti šiek tiek pikantiškumo, pabandykite į įdarą įdėti šiek tiek raudonųjų aitriųjų paprikų. Skrebučius galite papuošti cukraus pudra ir šviežiomis braškėmis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su braškių uogiene Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kruopščiai sumaišykite kreminį sūrį su cinamonu ir braškių džemu. Į kiekvieną kišenėlę įdėkite po šaukštą įdaro.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su braškių uogiene Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiaušinius lengvai suplakite su cukrumi ir pienu. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į leesoną ir kepkite ant vidutinės ugnies po 2 min. iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos