Skrudinta duona su bulvytėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su bulvytėmis

Skrudinta duona su keptomis bulvytėmis - Jungtinėje Karalystėje paplitęs užkandis, kuris ilgam suteikia sotumo jausmą. Kreminis šio patiekalo skonis išgaunamas naudojant daug sviesto. Prieš kepant jis tepamas ant abiejų duonos pusių. Dėl to skrebučiai atrodo skrudinti, o viduje išlieka labai minkšti. Minkšta duonos tekstūra gražiai kontrastuoja su traškiomis gruzdintomis bulvytėmis, kurios dedamos tiesiai ant skrebučio. Kečupo saldumas ir garstyčių aštrumas suteikia patiekalui sodresnį skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
483 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
48 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su bulvytėmis Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Nuluptas bulves supjaustykite plonais griežinėliais, pagal skonį pasūdykite. Puode sunkiu dugnu užvirinkite augalinį aliejų. Į verdantį aliejų suberkite bulves ir palikite jas keptuvėje 3-4 minutes. Išimkite bulvytes skepetaite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su bulvytėmis Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sviestu patepkite skrebučius ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintoje keptuvėje. Ant skrudintų skrebučių dėkite bulvytes, papuoškite kečupu ir garstyčiomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos