Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su bulvytėmis
Skrudinta duona su keptomis bulvytėmis - Jungtinėje Karalystėje paplitęs užkandis, kuris ilgam suteikia sotumo jausmą. Kreminis šio patiekalo skonis išgaunamas naudojant daug sviesto. Prieš kepant jis tepamas ant abiejų duonos pusių. Dėl to skrebučiai atrodo skrudinti, o viduje išlieka labai minkšti. Minkšta duonos tekstūra gražiai kontrastuoja su traškiomis gruzdintomis bulvytėmis, kurios dedamos tiesiai ant skrebučio. Kečupo saldumas ir garstyčių aštrumas suteikia patiekalui sodresnį skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Nuluptas bulves supjaustykite plonais griežinėliais, pagal skonį pasūdykite. Puode sunkiu dugnu užvirinkite augalinį aliejų. Į verdantį aliejų suberkite bulves ir palikite jas keptuvėje 3-4 minutes. Išimkite bulvytes skepetaite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sviestu patepkite skrebučius ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintoje keptuvėje. Ant skrudintų skrebučių dėkite bulvytes, papuoškite kečupu ir garstyčiomis.
Kategorijos