Skrudinta duona su dorblu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su dorblu sūriu

Itališki skrebučiai su dorblu sūriu paįvairins užkandį ir arbatos vakarėlį su draugais. Pusiau kietas "dorblu" sūris yra švelnios, sviestinės tekstūros, pikantiško skonio su sūrumo ir aštrumo natomis. Sūrio paviršiuje nėra kietos plutos: jis yra pelėsinis, baltos spalvos, kartais su gelsvu atspalviu. Rinkdamiesi "Dorblu" sūrį atkreipkite dėmesį į išvaizdą ir kvapą. Sūrio aromatas yra specifinis, tačiau jis neturėtų būti smirdantis - tai rodo, kad sūris sugedęs.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su dorblu sūriu Žingsnis 1
Paruoškite maistą skrebučiams. Supjaustykite duoną mažomis riekelėmis, o sūrį - kubeliais. Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją trupučiu aliejaus ir apkepkite skrebučius.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su dorblu sūriu Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į atskirą lėkštę sudėkite sūrį ir pabarstykite itališkų žolelių mišiniu. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos