Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su dorblu sūriu
Itališki skrebučiai su dorblu sūriu paįvairins užkandį ir arbatos vakarėlį su draugais. Pusiau kietas "dorblu" sūris yra švelnios, sviestinės tekstūros, pikantiško skonio su sūrumo ir aštrumo natomis. Sūrio paviršiuje nėra kietos plutos: jis yra pelėsinis, baltos spalvos, kartais su gelsvu atspalviu. Rinkdamiesi "Dorblu" sūrį atkreipkite dėmesį į išvaizdą ir kvapą. Sūrio aromatas yra specifinis, tačiau jis neturėtų būti smirdantis - tai rodo, kad sūris sugedęs.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą skrebučiams. Supjaustykite duoną mažomis riekelėmis, o sūrį - kubeliais. Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją trupučiu aliejaus ir apkepkite skrebučius.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į atskirą lėkštę sudėkite sūrį ir pabarstykite itališkų žolelių mišiniu. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kategorijos