Skrudinta duona su džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su džemu

Skrudintą duoną su uogiene gali paruošti net moksleivis. Pieno ir kiaušinių mišiniui ruošti imkite šviežius kiaušinius, nes produktas nėra termiškai apdorojamas. Puiku, jei pienas ir kiaušiniai yra kaimiški. Tinka bet kokia uogienė. Jei naudojate parduotuvinę uogienę, atkreipkite dėmesį į sudėtį. Kokybiškame produkte tik uogos arba vaisiai, cukrus ir pektinas. Konsistencija turi būti vientisa ir panaši į želė. Jei uogienė saldi, pirkinį atidėkite į šalį - toks produktas yra nekokybiškas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su džemu Žingsnis 1
Paruoškite pieno ir kiaušinių mišinį skrebučiams. Supilkite pieną į dubenį ir įmuškite kiaušinį. Išplakite iki vientisos masės, pagardinkite cinamonu ir dar kartą išmaišykite. Supilkite mišinį į šiek tiek didesnį dubenį nei duonos riekelės.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su džemu Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Duonos riekelę gerai aptepkite džemu, uždenkite kita riekele ir prispauskite. Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir, kol ji įkaista, skrebučius iš abiejų pusių pamerkite į pieno ir kiaušinių mišinį. Tada dėkite jas į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos