Skrudinta duona su džiovintais česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su džiovintais česnakais

Skrebučiai su džiovintais česnakais - tai keptos duonos riekelės arba skrebučiai su sviestu ir prieskoniais. Česnakuose, taip pat ir džiovintuose, gausu vitaminų ir mineralų. Lengviau nusipirkti džiovintų prieskonių, tačiau česnako skilteles galite džiovinti patys - pavyzdžiui, 50 laipsnių temperatūros orkaitėje 3-6 valandas. Prieš džiovinant česnakų nereikėtų plauti, nes gali atsirasti pelėsis. Visus nešvarumus nušveiskite minkštu šepetėliu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
423 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su džiovintais česnakais Žingsnis 1
Paruoškite duoną kepimui. Į vidutinio dydžio dubenį supilkite ištirpintą sviestą. Sudėkite šviežią ir džiovintą česnaką, taip pat džiovintas petražoles ir druską. Sudėkite duonos riekes ant kepimo skardos, išklotos pergamentu arba kepimo popieriumi. Vieną duonos riekelių pusę patepkite sviesto mišiniu.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su džiovintais česnakais Žingsnis 2
Iškepkite česnakinius skrebučius. Dėkite skrebučius į orkaitę 12 minučių. Įpusėjus procesui, praėjus 5-6 minutėms po kepimo, apverskite skrebučius į kitą pusę. Paruoštus skrebučius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos