Skrudinta duona su džiovintais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su džiovintais grybais

Skrudinta duona su džiovintais grybais yra nepaprastai skanus ir aromatingas patiekalas, kurį galima patiekti tiek pusryčiams su karštos kavos puodeliu, tiek prie šventinio stalo su šalto vyno taure. Įdarui tinka bet kokie džiovinti grybai - pievagrybiai, ūmėdės ar miško grybai. Be to, galima dėti sūrio, varškės, kiaušinių, alyvuogių, kaparėlių, žolelių. Šį grybų užkandį galima naudoti ne tik skrebučiams, bet ir blynams, tartaletėms, krepšeliams, kiaušiniams su įdaru ar pitos suktinukams įdarui.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su džiovintais grybais Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Pusėje augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies 10 minučių pakepinkite grybus ir svogūnus. Tada į apkeptus grybus įmuškite tarkuotą kiaušinį, užpilkite majonezu, išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su džiovintais grybais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kepimo skardą ištepkite likusiu sviestu. Sudėkite duoną, užtepkite įdaro ir pabarstykite sūriu. Pašaukite į vidurinę orkaitės dalį 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos