Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su džiovintais grybais
Skrudinta duona su džiovintais grybais yra nepaprastai skanus ir aromatingas patiekalas, kurį galima patiekti tiek pusryčiams su karštos kavos puodeliu, tiek prie šventinio stalo su šalto vyno taure. Įdarui tinka bet kokie džiovinti grybai - pievagrybiai, ūmėdės ar miško grybai. Be to, galima dėti sūrio, varškės, kiaušinių, alyvuogių, kaparėlių, žolelių. Šį grybų užkandį galima naudoti ne tik skrebučiams, bet ir blynams, tartaletėms, krepšeliams, kiaušiniams su įdaru ar pitos suktinukams įdarui.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Pusėje augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies 10 minučių pakepinkite grybus ir svogūnus. Tada į apkeptus grybus įmuškite tarkuotą kiaušinį, užpilkite majonezu, išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kepimo skardą ištepkite likusiu sviestu. Sudėkite duoną, užtepkite įdaro ir pabarstykite sūriu. Pašaukite į vidurinę orkaitės dalį 5 minutėms.
Kategorijos