Skrudinta duona su džiovintais obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su džiovintais obuoliais

Švelnus orus skrebučiai su džiovintais obuoliais ir cinamono karamelės padažu nukels jus į Prancūziją ir suteiks geros nuotaikos visai dienai. Džiovinti obuoliai ne tik pasižymi nuostabiu ryškiu aromatu ir puikiu skoniu, bet ir yra naudingi sveikatai. Džiovinti vaisiai yra vertingas vitaminų, mineralų, antioksidantų ir maistinių skaidulų šaltinis. Prieš ruošiant produktą reikia gerai nuplauti ir pamirkyti nedideliame kiekyje karšto vandens, kol suminkštės.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su džiovintais obuoliais Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Lengvai įmuškite kiaušinį ir pieną. Įmerkite skrebučius į liesą masę ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su džiovintais obuoliais Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sutrinkite obuolius trintuvu, sumaišykite su cukrumi ir cinamonu ir 2 min. pakepinkite likusiame svieste. Įdarą užtepkite ant skrebučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos