Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su džiovintais obuoliais
Švelnus orus skrebučiai su džiovintais obuoliais ir cinamono karamelės padažu nukels jus į Prancūziją ir suteiks geros nuotaikos visai dienai. Džiovinti obuoliai ne tik pasižymi nuostabiu ryškiu aromatu ir puikiu skoniu, bet ir yra naudingi sveikatai. Džiovinti vaisiai yra vertingas vitaminų, mineralų, antioksidantų ir maistinių skaidulų šaltinis. Prieš ruošiant produktą reikia gerai nuplauti ir pamirkyti nedideliame kiekyje karšto vandens, kol suminkštės.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Lengvai įmuškite kiaušinį ir pieną. Įmerkite skrebučius į liesą masę ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sutrinkite obuolius trintuvu, sumaišykite su cukrumi ir cinamonu ir 2 min. pakepinkite likusiame svieste. Įdarą užtepkite ant skrebučių.
Kategorijos