Skrudinta duona su džiovintomis petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su džiovintomis petražolėmis

Skrudintuvuose su džiovintomis petražolėmis kvapioji žolelė naudojama kaip duona. Ji ne tik dosniai dalijasi savo skonio privalumais, bet ir suteikia duonos riekelėms sodrią žalią spalvą. Petražolės yra puikus įvairių patiekalų pagardas, kurį galima naudoti ištisus metus, jei jis yra džiovintas. Nepaisant ryškaus skonio, jos neužgožia kitų ingredientų, o juos papildo. Džiovinkite petražoles namuose pavėsyje, kad lapai neprarastų pirminės spalvos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su džiovintomis petražolėmis Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Ant kiekvienos duonos riekės uždėkite po riekelę kumpio ir sūrio. Suvyniokite duoną į ritinėlį ir gerai suspauskite rankose.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su džiovintomis petražolėmis Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Viename dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį su džiūvėsėliais ir petražolėmis. Kitame dubenyje lengvai suplakite kiaušinius su pienu. Kiekvieną skrebučio riekelę pamerkite į sūrį, tada į džiūvėsėlius ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje po 2 min. iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos