Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su džiovintomis žolelėmis
Norint pasigaminti džiovintų žolelių skrebučių, reikės duonos ir kvapnaus varškės kremo su Provanso žolelėmis. Varškė su fetos sūriu ir džiovintomis žolelėmis puikiai dera su pomidorų, bazilikų, alyvuogių, uogienės, kedro riešutų ir citrinos žievelės skoniu. Varškė neturi būti rūgšti ar sena, puikiai tiks, jei pasiimsite riebią naminę. Ją gerai pertrinti per sietelį arba suplakti blenderiu, kad virstų švelniu kremu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę, fetos sūrį ir žoleles sumaišykite blenderiu iki kreminės konsistencijos. Palikite įdarą kelioms minutėms pastovėti.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kepkite bagetės griežinėlius po 1 minutę iš kiekvienos pusės įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies. Ant skrebučių užtepkite įdaro.
Kategorijos