Skrudinta duona su fetos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su fetos sūriu

Rinkdamiesi fetos sūrį skrebučiams, atkreipkite dėmesį į produkto sudėtį. Jame turėtų būti tik avies arba ožkos pienas, šliužo fermentas ir druska. Sūris yra baltos arba kreminės spalvos, varškės kvapo, trupininės struktūros. Fetoje yra organizmui svarbių mikroelementų ir vitaminų. Šis produktas gaminamas iš pieno, brandinamas ir laikomas sūryme, kaip ir sūris. Tačiau, kitaip nei brinza, jis yra mažiau sūrus ir šiek tiek kaloringesnis. Fetos sūris derinamas su duona, daržovėmis ir žolelėmis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su fetos sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sudėkite fetą į dubenį ir išminkykite. Į sūrį sudėkite smulkintas krabų lazdeles. Į likusius ingredientus sudėkite smulkintas alyvuoges ir petražoles. Pabarstykite įdarą maltais juodaisiais pipirais. Išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su fetos sūriu Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies. Tada sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo ir sudėkite duonos riekes. Apkepkite duoną iš vienos pusės. Perkelkite paskrudintas riekes į lėkštę ir įmasažuokite česnaką į paskrudintą pusę. Tada ant duonos dėkite 1-2 valgomuosius šaukštus sūrio įdaro ir paskleiskite ant skrebučio paviršiaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos