Skrudinta duona su gėlių medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su gėlių medumi

Prancūziški skrebučiai su gėlių medumi - skanūs, gražūs ir, svarbiausia, greiti pusryčiai, kurie bus puiki dienos pradžia. Gerai parinktas medus praturtins kiaušinio ir grietinėlės plakinyje keptų klasikinių skrebučių skonį ir suteiks duonai lengvą karamelinę plutelę. Geriau rinktis pievų medų, surinktą iš įvairiausių gėlių - jis saldesnis ir sveikesnis už daugelį kitų rūšių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su gėlių medumi Žingsnis 1
Paruoškite medaus pagrindo leesoną. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę, cukraus pudrą ir 1 valgomąjį šaukštą gėlių medaus. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su gėlių medumi Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Duoną pamerkite į mišinį iš abiejų pusių ir kepkite, kol karamelizuosis. Tada riekes sudėkite ant kepimo skardos ir 2 min. pašaukite į karštą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos