Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su gėlių medumi
Prancūziški skrebučiai su gėlių medumi - skanūs, gražūs ir, svarbiausia, greiti pusryčiai, kurie bus puiki dienos pradžia. Gerai parinktas medus praturtins kiaušinio ir grietinėlės plakinyje keptų klasikinių skrebučių skonį ir suteiks duonai lengvą karamelinę plutelę. Geriau rinktis pievų medų, surinktą iš įvairiausių gėlių - jis saldesnis ir sveikesnis už daugelį kitų rūšių.
Žingsnis 1
Paruoškite medaus pagrindo leesoną. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę, cukraus pudrą ir 1 valgomąjį šaukštą gėlių medaus. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Duoną pamerkite į mišinį iš abiejų pusių ir kepkite, kol karamelizuosis. Tada riekes sudėkite ant kepimo skardos ir 2 min. pašaukite į karštą orkaitę.
Kategorijos