Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su grietine
Grietinė vartojama daugelyje šalių, tačiau daugelis žmonių ją laiko nacionaliniu Rusijos produktu. Ji gana kaloringa, bet kartu ir naudinga. Grietinė, kitaip nei riebi grietinėlė ir pienas, yra daug geriau virškinama. Pageidautina ją vartoti ryte. Nėra lengvesnių pusryčių už skrudintą duoną su šviežia grietine. O jei į rytinį skrebučius įdėsite sūrio ir pomidorų, gausite tikrą skanėstą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Pomidorą supjaustykite plonais apskritimais. Supjaustytus pomidorų griežinėlius pageidautina nusausinti švelniai nušluostant popieriniu rankšluosčiu iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Apkepkite duonos riekes iš abiejų pusių sausoje keptuvėje, kol paruduos. Vieną duonos pusę aptepkite grietine. Tada sudėkite pomidorų griežinėlius ir šiek tiek druskos. Ant viršaus pabarstykite sūrio ir raudonėlio.
Kategorijos