Skrudinta duona su grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su grietine

Grietinė vartojama daugelyje šalių, tačiau daugelis žmonių ją laiko nacionaliniu Rusijos produktu. Ji gana kaloringa, bet kartu ir naudinga. Grietinė, kitaip nei riebi grietinėlė ir pienas, yra daug geriau virškinama. Pageidautina ją vartoti ryte. Nėra lengvesnių pusryčių už skrudintą duoną su šviežia grietine. O jei į rytinį skrebučius įdėsite sūrio ir pomidorų, gausite tikrą skanėstą.
Gaminimo laikas
8 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su grietine Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Pomidorą supjaustykite plonais apskritimais. Supjaustytus pomidorų griežinėlius pageidautina nusausinti švelniai nušluostant popieriniu rankšluosčiu iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su grietine Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Apkepkite duonos riekes iš abiejų pusių sausoje keptuvėje, kol paruduos. Vieną duonos pusę aptepkite grietine. Tada sudėkite pomidorų griežinėlius ir šiek tiek druskos. Ant viršaus pabarstykite sūrio ir raudonėlio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos