Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su grietinės ir česnakų padažu
Skrudintos duonos riekelės su grietine ir česnakiniu padažu tinka savaitgalio pusryčiams, užkandžiams arba kaip užkandis. Dėl česnako šie skrebučiai yra sveiki. Jis stiprina imuninę sistemą ir padeda susidoroti su peršalimo ligomis. Ši daržovė taip pat vertinama kaip apsauganti nuo riebaus maisto daromos žalos organizmui. Grietinė padažui imti vidutinio riebumo - 20-34 %, ji yra pastos ir tirštesnės konsistencijos. Ji puikiai tinka, jei pieno produktas bus kaimiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę ir česnaką. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir smulkintų žolelių.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius patiekti. Išdžiovinkite duoną skrudintuvėje arba ant keptuvės. Ant riekelių užtepkite grietinės ir česnakų padažo.
Kategorijos