Skrudinta duona su grietinės ir česnakų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su grietinės ir česnakų padažu

Skrudintos duonos riekelės su grietine ir česnakiniu padažu tinka savaitgalio pusryčiams, užkandžiams arba kaip užkandis. Dėl česnako šie skrebučiai yra sveiki. Jis stiprina imuninę sistemą ir padeda susidoroti su peršalimo ligomis. Ši daržovė taip pat vertinama kaip apsauganti nuo riebaus maisto daromos žalos organizmui. Grietinė padažui imti vidutinio riebumo - 20-34 %, ji yra pastos ir tirštesnės konsistencijos. Ji puikiai tinka, jei pieno produktas bus kaimiškas.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su grietinės ir česnakų padažu Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę ir česnaką. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir smulkintų žolelių.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su grietinės ir česnakų padažu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius patiekti. Išdžiovinkite duoną skrudintuvėje arba ant keptuvės. Ant riekelių užtepkite grietinės ir česnakų padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos