Skrudinta duona su grūdėta varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su grūdėta varške

Grūdų varškė - tai nugriebti varškės grūdai, sumaišyti su šviežia, šiek tiek pasūdyta grietinėle. Ypatingą skonį grūdų varškei suteikia druska. Joje yra daug kalcio ir baltymų, todėl grūdinė varškė populiari kaip dietinis ir sportinis maistas. Produktą galima vartoti kaip savarankišką patiekalą, taip pat iš jo ruošti salotas ir užkandžius, pavyzdžiui, skrebučius. Skrudinta duona su varške ir sūdyta žuvimi bus skanūs ir sveiki pusryčiai.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su grūdėta varške Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Upėtakį supjaustykite griežinėliais. Duoną paskrudinkite skrudintuve arba paskrudinkite ant sausos keptuvės.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su grūdėta varške Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiekvieną duonos riekę aptepkite varške. Ant viršaus dėkite žuvies griežinėlius. Apšlakstykite upėtakius citrinos sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos