Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su grūdėta varške
Grūdų varškė - tai nugriebti varškės grūdai, sumaišyti su šviežia, šiek tiek pasūdyta grietinėle. Ypatingą skonį grūdų varškei suteikia druska. Joje yra daug kalcio ir baltymų, todėl grūdinė varškė populiari kaip dietinis ir sportinis maistas. Produktą galima vartoti kaip savarankišką patiekalą, taip pat iš jo ruošti salotas ir užkandžius, pavyzdžiui, skrebučius. Skrudinta duona su varške ir sūdyta žuvimi bus skanūs ir sveiki pusryčiai.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Upėtakį supjaustykite griežinėliais. Duoną paskrudinkite skrudintuve arba paskrudinkite ant sausos keptuvės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiekvieną duonos riekę aptepkite varške. Ant viršaus dėkite žuvies griežinėlius. Apšlakstykite upėtakius citrinos sultimis.
Kategorijos