Skrudinta duona su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinta duona su grybais

Skrebučiai su grybais - nesudėtingas ir kartu labai sveikas užkandis, į kurį įeina apetitą žadinantys austrių grybai ir avokadas. Malonaus skonio grybai puikiai dera su švelniais vaisiais, sukurdami neįprastą skonio derinį. Patiekalui skirtus riešutus galima pakeisti žalumynais, ankštinėmis daržovėmis ar sūriu - patiekalas bus toks pat skanus ir maistingas. Beje, austrių grybai yra baltymų ir B grupės vitaminų, būtinų imunitetui palaikyti, šaltinis. Be to, pievagrybiai turi mažai kalorijų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su grybais Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir palaukite, kol jis įkais. Tuo metu suplėšykite grybus į pluoštus, atsižvelgdami į tai, kad kepdami jie taps mažesni. Kai aliejus įkaista, į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Retkarčiais pamaišydami kepkite grybus 4-5 minutes. Baigiant kepti įberkite šiek tiek druskos ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su grybais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Supjaustykite avokadą plonais griežinėliais ir sudėkite juos ant skrebučio. Ant viršaus uždėkite keptų grybų ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos