Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su grybais
Skrebučiai su grybais - sotus patiekalas, kuris gali būti ir užkandis, ir visavertis valgis. Jam reikės grybų, svogūnų, marinuotų agurkų, majonezo ir sūrio. Šie produktai patys savaime sukuria įdomų skonio derinį, todėl galite nepadauginti prieskonių. Šiems skrebučiams paruošti naudojami kepti grybai, tačiau juos galite pakeisti marinuotais.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarui skirtus ingredientus. Susmulkinkite svogūnus. Grybus supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilkite augalinio aliejaus ir palaukite, kol įkais. Sudėkite svogūnus. Kepkite maišydami 3-4 minutes. Sudėkite grybus ir viską kartu pakepinkite. Išjunkite po 6-7 minučių, kai grybai įgaus auksinę spalvą. Perkelkite grybus ir svogūnus į dubenį.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti skrebučius. Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite sūrį, agurkus, majonezą ir sumaišykite su pievagrybiais. Keptuvėje iš abiejų pusių apdžiovinkite duonos riekes. Ant paskrudintos duonos užtepkite grybų mišinio.
Kategorijos