Publikavimo data: 2024-06-15
Skrudinta duona su gvakamole
Gvakamolė yra populiarus meksikietiškas padažas. Meksikoje jam skirta šventė, kuri švenčiama rugsėjo 16 d. Pirmą kartą šis padažas paminėtas majų civilizacijoje. Jis buvo ruošiamas akmeniniu skiedikliu. Į jį buvo dedama avokado, žolelių, druskos ir laimo sulčių. Dabar viskas paprasčiau, virėjams į pagalbą ateina blenderis, todėl nesunku paruošti skrebučius su gvakamole. Svarbiausia pasirinkti šviežią avokadą. Vaisius turi būti tvirtas, su sausu ir tamsiu koteliu.
Žingsnis 1
Paruoškite gvakamolę. Sumaišykite pomidorus ir avokadą, sudėkite česnaką ir raudonąjį svogūną. Sutrinkite trintuvu, įberkite druskos, citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekes skrudintuve, orkaitėje arba ant keptuvės be aliejaus. Duonos riekes aptepkite varške, ant viršaus užberkite gvakamolės ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užberkite smulkintų krabų lazdelių.
Kategorijos