Skrudinta duona su gvakamole pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinta duona su gvakamole

Gvakamolė yra populiarus meksikietiškas padažas. Meksikoje jam skirta šventė, kuri švenčiama rugsėjo 16 d. Pirmą kartą šis padažas paminėtas majų civilizacijoje. Jis buvo ruošiamas akmeniniu skiedikliu. Į jį buvo dedama avokado, žolelių, druskos ir laimo sulčių. Dabar viskas paprasčiau, virėjams į pagalbą ateina blenderis, todėl nesunku paruošti skrebučius su gvakamole. Svarbiausia pasirinkti šviežią avokadą. Vaisius turi būti tvirtas, su sausu ir tamsiu koteliu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su gvakamole Žingsnis 1
Paruoškite gvakamolę. Sumaišykite pomidorus ir avokadą, sudėkite česnaką ir raudonąjį svogūną. Sutrinkite trintuvu, įberkite druskos, citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su gvakamole Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekes skrudintuve, orkaitėje arba ant keptuvės be aliejaus. Duonos riekes aptepkite varške, ant viršaus užberkite gvakamolės ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užberkite smulkintų krabų lazdelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos