Skrudinta duona su Imerečio sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su Imerečio sūriu

Imerečio sūrio tėvynė - Gruzija. Čia, Imerečio kalnuose, atsirado garsusis sūris, pasižymintis šiek tiek sūriu kreminiu skoniu. Jis naudojamas gaminant chačapuri, dėl to išgarsėjo visame pasaulyje. Imerečio sūris tinka tiems, kurie laikosi sveiko gyvenimo būdo ir mitybos valgiaraščio. Jis bus puikus priedas prie skrebučių.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su Imerečio sūriu Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Sumaišykite tarkuotą Imereti sūrį su kiaušinio tryniu ir smulkinta kalendra ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su Imerečio sūriu Žingsnis 2
Apkepkite duoną. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę, sudėkite duonos riekes. Po 1-2 minučių apverskite jas ir apkepkite iš kitos pusės. Išimkite paskrudintas riekes į lėkštę.

Žingsnis 3

Skrudinta duona su Imerečio sūriu Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Ant pusės skrudintos duonos riekelių užtepkite sūrio įdaro, uždenkite likusiomis riekelėmis. Paruoštus skrebučius dėkite ant kepimo skardos ir kepkite apie 10 minučių, kol sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos