Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su jogurtu
Graikiškas jogurtas naudojamas kaip salotų padažas, padažų pagrindas ir atskiras patiekalas. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip skrebučių įdarų pagrindas. Skirtingai nuo klasikinio, graikiškame jogurte yra dvigubai daugiau baltymų, bet mažiau angliavandenių ir kalorijų. Produkte yra mažiausiai laktozės ir beveik nėra cukraus. Graikiško jogurto pagrindą sudaro nenugriebtas karvės arba ožkos pienas. Kokybiško produkto sudėtyje yra tik pienas ir užkandis, struktūra yra tiršta ir kreminė.
Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną. Aptepkite duoną klevų sirupu. Sudėkite riekes ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę 5 minutėms, kol paruduos.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant duonos užtepkite graikiško jogurto ir ant jos tvarkingai išdėliokite bananų griežinėlius.
Kategorijos